Kamera kayıt cihazı admin şifresi unutulmuş ise menüye giriş yapabilmek için admin şifresinin resetlenmesi gerekmektedir. DVR Şifre resetleme işlemi dvr kayıt cihazının marka ve modeline göre farklı şekillerde yapılmaktadır.

DVR Kayıt cihazı admin giriş şifresi resetleme seçenekleri

  • Geçici şifre üretme programı ile
  • Resetleme kodu ile
  • Cihaz yazılımı yeniden yüklenerek

DVR Kayıt cihazı şifre resetleme işlemi için  çözüm ortağımız olan Güvenlik Sistemleri Servisi Firmasından destek alabilirsiniz.

Neutron dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Fujitron dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Hyundai dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Cenova dvr kayıt cihazı şifre resetleme

SCSI dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Goldmaster dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Avenır dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Bullet dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Ecotronic dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Haikon dvr kayıt cihazı şifre resetleme

Walkertone dvr kayıt cihazı şifre resetleme

XMeye dvr kayıt cihazı şifre resetleme



DVR kayıt cihazı şifresi unutulmuş ise teknik servis ekibimizden dvr şifre resetleme ile ilgili destek hizmeti alabilirsiniz. DVR kayıt cihazlarında şifre resetleme işlemi cihazın marka ve modeline göre değişmektedir.



Dvr kayıt cihazı şifre temin hizmetini sisteminizi kuran firmanın vermesi gerekir. Bu hizmeti bizden talep ederseniz karşılığında verdiğimiz hizmetin bedelini talep etmekteyiz. İstediğimiz ücret şifre için değildir, teknik destek hizmet bedelidir.



 Dvr kayıt cihazı şifre resetleme hizmetini ücretsiz bir şekilde kamera sisteminiz kuran firmadan teknik destek alarak yaptırabilirsiniz.Firmamızın size bu teknik destek hizmetini ücretsiz verme yükümlüğü yoktur.



 Dvr kayıt cihazı şifre resetleme teknik destek bedeli 200 tl dir. Ödemenizi banka havalesi ile yapabilirsiniz.



Dvr şifre resetlemesini yapabilmemiz için kullanıcı adı ve şifre soran ekran görüntüsünü yada yanlış şifre hata kodu veren ekran görüntüsünü teknik destek whatsapp hattımıza göndermeniz gerekir. Şifre kırma işlemi yapılabiliyor ise teknik servis temsilcimiz destek ücret ödemesi yapmanız için gerekli banka bilgilerini sizlere iletecektir. 


Geçici şifre alabilmeniz için dvr kayıt cihazı ekranı resmini 05432769515  numaralı telefona whatsapp tan yollamanız gerekmektedir.



Resimlerdeki gibi dvr kayıt cihazı şifre soran ekran resmini atmanız gerekir.